Crunky Double Crunch Bar

«Crunky Double Crunch Bar» жаңа өнімі - вафля-жержаңғақ кремі қосылған, бес қатпарлы батон-шоколад.

  • жеңіл тағам ретінде ыңғайлы;
  • тәбет ашады;
  • бағасы мен сапасы сәйкес;
  • қаптамасы көз тартады;
  • қолда ерімейді.

100 г өнімде:

Белок– 9,5 г.  
Майлар- 30,9 г.
Көмірсу - 52,6 г.

Құрамы:

Шоколад өнімі (қант, пальма майы, майсыздандырылған, құрғақ сүт; какао ұнтағы, лактоза, какао қоспасы, құрғақ сүт сарысуы, эмульгатор – Е322; табиғиға ұқсас ванилин хош иістендіргіші), ұсатылған жержаңғақ, бидай ұны, фруктоза-жүгері шәрбаты, қант, жержаңғақ майы (жержаңғақ, тазартылған кокос майы, тұз, эмульгатор – Е472е), шортенинг (пальма дәнінен алынған май, пальма-стеарин майы, ішінара сутегімен қанықтырылған рапс майы, эмульгаторлар – Е472е, Е494, Е322; Е витамині), жүгері шәрбаты, сары май, қант ұнтағы, қоюландырылған сүт (сүт, қант, лактоза); жүгері майы, жұмыртқа, өсімдік кремі (жүгері-крахмал шәрбаты, пальма майы, құрғақ сүт сарысуы, протеин ұны, эмульгаторлар – Е340, Е472е, Е331, Е322; біріктірмегіш агент – Е551; табиғиға ұқсас хош иістендіргіш (сүт), құрғақ сүт сарысуы, эмульгатор – Е322; мия сығындысы, тазартылған тұз, эмульгатор – Е472е, Е494; қышқылдықты реттегіш: натрий бикарбонаты, аммоний бикарбонаты, табиғиғаұқсасхошиістендіргіштер (сүт, ванилин).

Қосымша ақпарат:

Глютен (ұн), сүт, жұмыртқа, соя және жержаңғақ ағзаға жақпаса, қолдануға болмайды.

(18-22)°С температурадағы құрғақ жерде, ауаның 75%-дан аспайтын салыстырмалы ылғалдығында сақтау керек.

Жарамдылық мерзімі: 8 ай.

Таза салмағы: 36 г.