Crunky Double Crunch Bar
«Crunky Double Crunch Bar» жаңа өнімі - вафля-жержаңғақ кремі қосылған, бес қатпарлы батон-шоколад.
- жеңіл тағам ретінде ыңғайлы;
- тәбет ашады;
- бағасы мен сапасы сәйкес;
- қаптамасы көз тартады;
- қолда ерімейді.
100 г өнімде:
Белок– 9,5 г.
Майлар- 30,9 г.
Көмірсу - 52,6 г.
Құрамы:
Шоколад өнімі (қант, пальма майы, майсыздандырылған, құрғақ сүт; какао ұнтағы, лактоза, какао қоспасы, құрғақ сүт сарысуы, эмульгатор – Е322; табиғиға ұқсас ванилин хош иістендіргіші), ұсатылған жержаңғақ, бидай ұны, фруктоза-жүгері шәрбаты, қант, жержаңғақ майы (жержаңғақ, тазартылған кокос майы, тұз, эмульгатор – Е472е), шортенинг (пальма дәнінен алынған май, пальма-стеарин майы, ішінара сутегімен қанықтырылған рапс майы, эмульгаторлар – Е472е, Е494, Е322; Е витамині), жүгері шәрбаты, сары май, қант ұнтағы, қоюландырылған сүт (сүт, қант, лактоза); жүгері майы, жұмыртқа, өсімдік кремі (жүгері-крахмал шәрбаты, пальма майы, құрғақ сүт сарысуы, протеин ұны, эмульгаторлар – Е340, Е472е, Е331, Е322; біріктірмегіш агент – Е551; табиғиға ұқсас хош иістендіргіш (сүт), құрғақ сүт сарысуы, эмульгатор – Е322; мия сығындысы, тазартылған тұз, эмульгатор – Е472е, Е494; қышқылдықты реттегіш: натрий бикарбонаты, аммоний бикарбонаты, табиғиғаұқсасхошиістендіргіштер (сүт, ванилин).
Қосымша ақпарат:
Глютен (ұн), сүт, жұмыртқа, соя және жержаңғақ ағзаға жақпаса, қолдануға болмайды.
(18-22)°С температурадағы құрғақ жерде, ауаның 75%-дан аспайтын салыстырмалы ылғалдығында сақтау керек.
Жарамдылық мерзімі: 8 ай.
Таза салмағы: 36 г.